sâmbătă, 27 august 2011

Carry On My Way....

Bine v-am regasit dragii mei, dupa aceasta perioada in care multa lume a fost plecata. Toata lumea este curioasa sa afle noutatile si sa aflam noile barfe din oras.
Asa ca sa incepem cu inceputul :

Se pare ca toata lumea a luat o mica pauza, insa unii sunt mai activi cum este Simone, care se pare ca s-a ales cu celalat membru al familiei Dean Morgan.
Oare ce va iesi din aceasta aventura ? Fiindca se pare ca amandoi sunt de acelasi calibru desi Simone este mai nebunatica de felul ei, asa ca Adam ai grija sa nu te epuizeze prea mult =)).
Se pare ca noul venit in oras Justin nu pierde compania fiind zarit in compania unei fete foarte dragute, pe nume Alice. Se pare ca domnisoara nu a rezistat farmecelor sale si cineva este foarte.... fericit in aceste momente.
Justin ai grija, nu esti singurul care stie sa joace in acest oras!!
David este din nou cu doua fete si nici una dintre ele nu este prietena lui, se pare ca devine un obicei prost.
 Arizona oare ce ai de gand sa faci ? Se pare ca detii un secret care ar putea sa afecteze pe anumite persoane, si sincer deabia astept sa vad daca o sa il impartasesti cu restul clasei.
Si ca o mica paranteza, Alexis si David se pare ca au reaprins aceleasi zvonuri, cum ca ar fi ceva intre ei doi. Brenda te-as sfatui sa ai o discutie cu Alexis, poate aflati ca aveti gusturi comune si inafara de cele legate de barbati.
Marea dragoste dintre Michael si Claire continua desi, multi sunt cei care ravnesc la ea, asa ca vom vedea in viitor ce se va intampla, si mai ales daca cei doi vor rezista.


Pe scurt c-am atat am aflat si eu insa stim cu toti ca ne este dor de Victoria sau de Gabrielle cele care dau sarea si piperul intr-o incapere, sper ca sunteti la fel si scurta vacanta nu v-a oprit din distractie.
Chris desigur asteptam sa apari din nou in peisaj, adica cum ar fi lumea daca tu nu ai fi aici ca sa o faci sa se distreze ?
PS. Deabia astept urmatorul tau party scumpule.

Asa ca desi vara se apropie de sfarsit si in curand va urma toamna, cu toate frunzele care pica din copaci si mai ales vremea care te indeamna sa stai in camera ta cu o ceasca de ciocolata calda si sa fii imbratisat de cel la care tii, inca nu sa terminat vara asa ca sa profitam pe ultima suta de metri de ea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu